PRESENTATION


2011-04-17 @ 20:29:41
Kommentarer (1)
OM MIG
Hej! Jag som driver denna blogg heter Ida Sandell Stålsjö. Jag är född den 15 augusti 1993 och fyller alltså 19 till sommaren. Nu läser jag mitt tredje år på samhällsvetenskapsprogrammet med inriktning samhällsvetenskap på Alströmergymnasiet i Alingsås. Jag i Norsesund, som ligger ca en halvtimme ifrån Göteborg. Som ni märker i bloggen älskar jag mode och shopping och lägger mycket av min tid och mina pengar på det! Ett namn som dyker upp ofta i bloggen är Simon, som är min pojkvän/andra halva/bästa vän och har varit det sedan oktober 2009. Mitt liv i allmänhet kretsar mycket kring pojkvännen, vänner, bloggen och skolan. Jag älskar sommaren, slitna jeansshorts, myskvällar, galna utgångar och spontanitet!

OM BLOGGEN
Just nu bloggar jag på Blogg.se Stil, och är en del av deras nya satsning. Tidigare har jag bara haft en vanlig blogg hos Blogg.se, och det känns spännande att flytta till en mer modeinriktad portal.

OM LAYOUT OCH DESIGN
Som bloggare på Stil har jag ingen direkt påverkan över design och layout. Innan flytten hade jag en personligare design (ungefär som denna här på presentationssidan). Blogglayout, header och kodning på denna sida har jag gjort själv. När jag gör layouter och headers använder jag mig av Photoshop Elements 8.0, som även är det program jag redigerar bilder och skapar kollage i. Jag varken säljer eller gör gratis bloggdesigner.

OM KAMERAUTRUSTNING OCH FOTOGRAFI
Jag fotar alltid mina bilder själv om inget annat uppges. Outfits och de flesta andra foton i bloggen tas med en Canon G12. Ibland använder jag min systekamera, en Canon EOS 500D. Till den har jag standardobjektivet som följer med (EF-S 18-55mm), och ett macroobjektiv (Tamron SP AF 90mm f/2.8).

Jag hoppas att detta gav en lite tydligare bild av mig, men om det är något ni undrar över, vare sig det gäller mig, bloggen eller något annat kan ni kontakta mig på mail (idasandell93@hotmail.com). Jag försöker även svara på alla mina kommentarer!